Pehea e hoʻololi ai i kahi mea hoʻomehana defrost i loko o ka pahu friji ʻaoʻao?

Hāʻawi kēia alakaʻi hoʻoponopono i nā ʻōlelo aʻoaʻo i kēlā me kēia ʻanuʻu no ka hoʻololi ʻana i ka mea hoʻoheheʻe defrost i loko o ka pahu friji ʻaoʻao.I ka wā o ka pōʻai hoʻoheheʻe, hoʻoheheʻe ka paipu hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe i ka hau mai ka pauku evaporator.Inā hāʻule nā ​​mea hoʻoheheʻe defrost, kūkulu ka hau i loko o ka paʻukū, a emi ka hana o ka pahu hau.Inā ʻike ʻia ka pōʻino o ka paipu hoʻoheheʻe defrost, e hoʻololi iā ia me ka ʻāpana pani i ʻae ʻia e ka mea hana i kūpono i kāu kumu hoʻohālike.Inā ʻaʻole i ʻike ʻia ka pōʻino o ka mea hoʻoheheʻe wai hoʻoheheʻe, pono ke ʻenehana lawelawe e ʻike i ke kumu o ka hoʻokumu ʻana o ka hau ma mua o kou kau ʻana i kahi pani, no ka mea, ʻo ka mea hoʻomehana hoʻoheheʻe i hāʻule kekahi o nā kumu he nui.

Hana kēia kaʻina hana no Kenmore, Whirlpool, KitchenAid, GE, Maytag, Amana, Samsung, LG, Frigidaire, Electrolux, Bosch a me Haier ʻaoʻao-ʻaoʻao pahu fri.

mea hoʻoheheʻe hau

Nā kuhikuhi

01. Wehe i ka mana uila

E mālama pono i nā meaʻai e pōʻino ai ke pani ʻia ka pahu hau no kēia hana hoʻoponopono.A laila, e wehe i ka pahu friji a i ʻole e pani i ka mea hoʻomaha kaapuni no ka friji.

02. Wehe i nā kākoʻo papa mai ka pahu hau

Wehe i nā papa a me nā hīnaʻi mai ka pahu hau.Wehe i nā wili mai nā kākoʻo papa ma ka paia o loko ʻākau o ka paʻukū a huki i nā kākoʻo i waho.

Manaʻo kōkua:Inā pono, e nānā i ka puke a kou haku no ke alakaʻi ʻana i ka wehe ʻana i nā hīnaʻi a me nā papa i loko o ka pahu hau.

Wehe i ka hīnaʻi pahu hau.

Wehe i nā kākoʻo o ka pahu hau.

03. Wehe i ka panel hope

Wehe i nā wili e hoʻopaʻa ai i ka pahu paʻukū o loko o hope.Huki iki i ka lalo o ka panel e hoʻokuʻu ai a laila wehe i ka panel mai ka pahu hau.

Wehe i nā wili evaporator panel.

Wehe i ka evaporator panel.

04. Hoʻokuʻu i nā uwea

E hoʻokuʻu i nā ʻaoʻao paʻa e hoʻopaʻa i nā uwea ʻeleʻele i luna o ka mea hoʻoheheʻe defrost a wehe i nā uea.

Hoʻokaʻawale i nā uwea hoʻoheheʻe defrost.

05. Wehe i ka mea hoʻoheheʻe defrost

Wehe i nā kaula ma lalo o ka evaporator. Inā loaʻa i kāu evaporator nā paʻi, e hoʻokuʻu iā lākou.

E hana i ka mea hoʻoheheʻe hau i lalo a huki i waho.

Wehe i nā kaula hoʻoheheʻe defrost.

Wehe i ka mea hoʻoheheʻe defrost.

06. E hoʻokomo i ka mea hoʻoheheʻe defrost hou

E hoʻokomo i ka mea hoʻoheheʻe defrost hou i loko o ka hui evaporator.E hoʻouka hou i nā paʻi kau ma lalo o ka evaporator.

E hoʻohui i nā uwea ma luna o ka evaporator.

07. E hoʻouka hou i ka panel hope

E hoʻouka hou i ka ʻaoʻao hope a hoʻopaʻa iā ia ma kahi me nā wili e kau ana.ʻO ka hoʻopaʻa paʻa ʻana i nā wili hiki ke nahā i ka liner freezer a i ʻole ke kau ʻana i nā alahao, no laila e hoʻohuli i nā wili a hiki i ka wā e kū ai a laila hoʻopaʻa iā lākou me kahi wili hope.

E hoʻouka hou i nā hīnaʻi a me nā papa.

08. Hoʻihoʻi i ka mana uila

E hoʻopili i ka pahu hau a i ʻole e hoʻā i ka mea hoʻomaha kaapuni hale e hoʻihoʻi hou i ka mana.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-25-2024